Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyespor’un Çatalcaspor’la oynayacağı maçı Hatay bölgesi ulusal hakemlerinden Mehmet Karanlık yönetecek. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçta Mehmet Karanlık’ın yardımcılıklarını Adana bölgesinden Bekir Can Tahiroğlu ve Mersin’den Necdet Çelik yapacak. Hatay bölgesinden Abdullah Çaparoğlu da maçta dördüncü hakem olarak görev yapacak.

KARANLIK’LA 3’TE “0”
Orta hakem Mehmet Karanlık, kariyerinde Çorum takımlarının 3 maçını yönetti. Çorum temsilcileri bu 3 maçta da sahadan puansız ayrıldı.
Mehmet Karanlık, Çorum takımlarından ilk olarak Çorumspor’un 7 Ekim 2006’da Başkent deplasmanında Tarım Kredi ile oynadığı maçı yönetirken, Kırmızı-Siyahlılar sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Çorumspor’un 23 Aralık 2012’de deplasmanda Siirtspor’a 3-1 yenildiği maçta da yine Mehmet Karanlık düdük çaldı.

2 YIL SONRA BELEDİYE MAÇINDA
Mehmet Karanlık, hakemlik kariyerinde Çorum Belediyespor’un ise ikinci kez bir maçını yönetecek. Karanlık, Çorum Belediyespor’un 16 Şubat 2014’te sahasında Batman Petrolspor’la oynadığı maçta düdük çalmış ve Kırmızı-Siyahlılar karşılaşmayı 1-0 kaybetmişti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim