Çorum Belediyespor’un Pazar günü sahasında Bursa temsilcisi Karacabey Birlikspor’la oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Erzurum bölgesi C klasman hakemlerinden Cihat Çelikdağ yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Çelikdağ’ın yardımcılıklarını ise Giresun bölgesinden Mustafa Zıvalı ve Erzurum bölgesinden Ozan Andaç Göral yapacak. Yine Erzurum bölgesinden Adem Korkmaz da maçın dördüncü hakemi olacak.

ÇELİKDAĞ İLE 7 MAÇTA 1 PUAN

Öğretmen olan Cihat Çelikdağ, hakemlik kariyerinde Çorumspor’un 2, Çorum Belediye’nin 3, Çorum Belediye’nin akademi takımlarının da 2 maçını yönetirken, Çorum temsilcileri bu maçlarda 1 beraberlik, 6 yenilgi aldılar.

Çorum Belediye, Cihat Çelikdağ’ın düdük çaldığı maçlarda 5 Ekim 2016’da deplasmanda Cizrespor’a 2-1, 7 Ekim 2015’te Batman Petrolspor’a deplasmanda 2-0 yenilirken, 22 Şubat 2015’te de sahasında Kırıkhanspor’la 0-0 berabere kaldı.

Çorum Belediyespor’un akademi takımları da Cihat Çelikdağ’ın yönettiği iki maçta Erzurumspor’a yenilirken, Çorumspor da Cihat Çelikdağ’ın düdük çaldığı 2 maç oynadı. Kırmızı-Siyahlılar bu maçlarda 14 Ekim 2012’de deplasmanda Vanspor’a 2-1, 10 Mart 2013’te ise sahalarında Beşikdüzü’ne 5-1 kaybettiler.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim