Çorum’un, merkez sayılabilecek bir konuma sahip olduğunu ve modern bir poligon yapılması halinde trap sporunda Türkiye’nin merkezi olabileceğini ifade eden Fatih Koç, her mahalleye semt sahaları yapan ve spora büyük yatırımları bulunan Çorum Belediyesi’nin Çorum’a bir de poligon kazandırabileceğine inandığını belirtirken, “Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü’nün Çorum’umuz için yaptığı çalışmaları gururla takip ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Belediyemizin her mahalleye bir yeşil alan, her mahalleye bir kültür merkezi kurmasını iftiharla takip ediyor, spor alanındaki hizmetlerini takdir ediyoruz. Çorumlu Avcı ve Atıcılar olarak, kendisinden bizleri de unutmamasını rica ediyoruz. Çorum’un Türkiye’nin merkezinde bir il olması, ilimize yapılacak olan bir poligonun tüm Karadeniz’e ve iç Anadolu bölgesine hizmet edeceğini düşünüyoruz. Tüm samimiyetimiz ve içtenliğimizle başkanımız Muzaffer Külcü’ye Çorum’a güzel bir atış poligonu yapacağına yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

TAP YARIŞMALARI PAZAR GÜNÜ
Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Fatih Koç, Çorum Belediyesi ile 10 Temmuz’da ortaklaşa trap yarışmaları düzenleyeceklerini de hatırlatırken, 5 kategoride düzenlenecek yarışmalarda dereceye giren trapçıların çeşitli hediyelerle ödüllendirileceklerini söyledi.
Çorum ve çevre illerden de katılımın olacağı yarışmalara tüm çorum halkını davet eden Koç, Pazar günü saat 9.00’de Belediye tarafından Saat Kulesi önünden yarışmaların yapılacağı Melikgazi Atış Poligonu’na 2 otobüs kaldırılacağını da sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim