Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2019 yılı faaliyet programında yer alan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İllerarası 1.Grup Masa Tenisi Turnuvası Çorum’da yapıldı. Kızlarda ve erkeklerde 10 takımın mücadele ettiği turnuvada dün final heyecanı yaşandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final maçlarında Çorum erkek takımı ilk maçında Ankara’yı 3-0, ikinci maçında Kastamonu’yu 3-1 ve son maçta Karabük’ü 3-0 yenerek yenilgisiz şampiyonluğa uzanırken, Ankara ikinci, Kastamonu ise üçüncü olarak tamamladı.

Çorum takımının erken veda ettiği kızlarda ise final turunda Eskişehir, Karabük, Ankara ve Kastamonu final turunda mücadele etti. Finalde Eskişehir, Ankara ve Karabük’ü 3-1’lik skorlarla mağlup etmeyi başaran Kastamonu takımı kızlarda şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf olurken, Eskişehir ikinci, Ankara ise üçüncü olarak Çorum grubunu tamamladı.

Çorum erkek takımı 2-3 Mayıs tarihleri arasında yine Çorum’da düzenlenecek olan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İllerarası Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazandı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim