Turkcel Sağırlar 1.Futbol Ligi A Grubu’nda mücadele eden Çorum İşitme Engelliler, 5.hafta maçında yarın Kırıkkale İşitme Engellileri konuk edecek.

Sezona kötü başlayan ve ilk 2 maçını kaybeden Çorum İşitme Engelliler, 3.haftada sahasında Kırşehir’i, geçtiğimiz hafta da Samsun deplasmanında 19 Mayıs’ı aynı skorla 4-0 yenerek çıkışa geçerken, yarın Kırıkkale temsilcisini de mağlup edip yükselişini sürdürmeyi hedefliyor.

6 puanlı 4.sıradaki Çorum İşitme Engelliler ile 5 puanlı 6.sıradaki Kırıkkale İşitme Engelliler arasında yarın Nazmi Avluca Sahası’nda oynanacak maç saat 13.00’te başlayacak.

Grupta haftanın diğer maçlarında ise, İstanbul Çekmeköy Belediye ile İstanbul Avcı5lar Spor Kulübü, Trabzon İşitme Engelliler ile Kırşehir İşitme Engelliler, Ankara Sincan ile de Samsun 19 Mayıs İşitme Engelliler karşılaşacak.

Maçlar öncesinde, İstanbul Çekmeköy İşitme Engelliler 10 puanla liderlik koltuğunda otururken, 2.sırdaki Avcılar Spor Kulübü’nün 9, 3.sıradaki Kırşehir İşitme Engellilerin ise 7 puanı bulunuyor.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim