Çorum Belediyespor Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, önceki gün Bayrampaşa ile oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri hazırlık maçından sonra yaptığı açıklamada, skorun önemli olmadığına vurgu yaparken, “Biraz sabır, biraz da zamana ihtiyacımız var. Çorum halkı bu takıma güvensin” dedi.
Bolu kampında oldukça yüksek tempolu antrenmanlar yapıldığını hatırlatan Mustafa Altunkaya, böyle bir ortamda oynadıkları hazırlık maçının skoruna bakmadıklarını belirtirken, “Hazırlık maçlarında çok değişik sonuçlar alınabilir. Bu tür maçların skorları çok önemli değil. Yine tekrar ediyorum, biz iyi bir ekibiz ve bu ekip sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyecek kaliteye sahip. Tek yapılması gereken şey sabırla bu takıma güvenmektir. 3. Lig’in en zorlu grubunda mücadele edeceğiz. Bizler yönetim olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız da şehrin beklentilerinin farkında olarak yoğun bir mesai harcıyorlar. Çorum halkı bu takıma güvensin. İnşallah sezon sonunda hedefe ulaşan taraf olacağız” şeklinde konuştu.
Bolu kampının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini de belirten Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, “Takımımızda arkadaşlık ortamı gayet iyi. Bunun da başarıya giden yolda son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Umarım bu arkadaşlık ortamı sezon sonuna kadar devam eder. Bizler de bu sayede şampiyonluk kupasını şehrimize getirmenin mutluluğunu yaşarız” dedi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün kampı ziyaret etmesinin büyük anlam ifade ettiğine de vurgu yapan Altunkaya, “Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Onursal Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü’nün takımımızın kampını ziyaret etmesini önemsiyoruz. Çünkü onun sağladığı ve sağlayacağı katkılarla bu takımın çok büyük işlere imza atacağına şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim