Kısa bir süre önce kurulan ve yeni sezonda Yeni Çorumspor’un ismi olması beklenen Çorum Futbol Kulübü’nün (FK) ilk olağan toplantısı dün gerçekleşti. Yeni Çorumspor A.Ş. Başkan Yardımcısı Hamit Işık, Çorum FK’nın ilk başkanı oldu.

Turgut Özal İş Merkezi’ndeki Belediye Konferans Salonu’nda saat 14.00’te başlayan kongreye; Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, CHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, kongre üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından Kemal Bolat Divan Başkanlığına, Özgür Yıldırım ve Hasan Serdar Yılmaz da divan katipliklerine seçildi.

İŞTE İLK YÖNETİM

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Hamit Işık başkanlığında divan heyetine sunulan liste oy çokluğu ile Çorum Futbol Kulübü’nün yeni yönetimi oldu.

Yeni Yönetim, Hamit Işık başkanlığında Mustafa Ercan, Mustafa Özcan, Tuncay Koçak, Serkan Geldi, Özgür Yıldırım ve Okan Arık’tan oluştu. Engin Erol, Kadir Tahtacı, Hakan Seyrek, Samet Çelenk, Murat Yetgin, Yaşar Adıgüzel ve Sait Yetgin ise yönetim kurulu yedek üyeliklerine seçildiler.

Denetim kurulunda ise Mustafa Aksoy, İbrahim Öremiş ve Mehmet Fatih Peker yer aldı. Onur Sağlam, Elvan Eker ve Murat Balcı da denetim kurulu yedek üyeleri oldular.

Yönetim ve denetim kurullarının da belli olmasından sonra Çorum FK’nın ilk başkanı Hamit Işık bir konuşma yaptı. Işık, Çorum’un tüm katmanlarından destek isterken, önümüzdeki günlerde Çorum’un mülki amirlerine nezaket ziyaretlerinde bulunacağını söyledi.

Işık, yine önümüzdeki günlerde Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’la bir görüşme yapıp yol haritasını belirleyeceklerini de sözlerine ekledi.

Kongre, yeni yönetimin fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim