2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Çorum FK’da, 26 Aralık’ta Afjet Afyonspor’la oynanan ilk yarının son maçından sonra Ahmet Yıldırım’ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine, eski milli futbolcu Ergün Penbe getirildi.
Çorum FK ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürürken, teknik direktör arayışları çerçevesinde Ergün Penbe ile yapılan görüşme olumlu sonuçlandı. Penbe, başkanvekili Serkan Güney ve Sportif Direktör Yakup Ateş’in de katıldığı törende sezon sonuna kadar olmak üzere sözleşme imzaladı.
49 yaşındaki Ergün Penbe, en son 2.Lig Beyaz Grup takımlarından, Mersin temsilcisi Tarsus İdmanyurdu’nu çalıştırdı.
ERGÜN PENBE KİMDİR?
17 Mayıs 1972 Zonguldak doğumlu olan Ergün Penbe, profesyonel futbolculuk kariyerinde Gençlerbirliği, Galatasaray ve Gaziantepspor formalarını giydi. Eski bir milli futbolcu olan Ergün Penbe, teknik direktörlük kariyerinde ise, Hacettepespor, Kartalspor, Kayseri Erciyesspor, Giresunspor, İnegölspor ve en son Tarsus İdmanyurdu’nda teknik direktör, Hacettepespor ve Mersin İdmanyurdu’nda ise yardımcı antrenörlük yaptı.
UEFA-Pro Lisansına sahip olan Ergün Penbe, en son 2.Lig Beyaz Grup takımlarından, Mersin temsilcisi Tarsus İdmanyurdu’nu çalıştırdı.
(Hüseyin AŞKIN)
 

Editör: TE Bilisim