Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu, “yılın en başarılı basketbol okulu” seçildi.
Fenerbahçe Spor Okulları Koordinatörlüğü’nce bu yıl ilk kez verilen “Yılın En Başarılı Basketbol Okulu Ödülü” ne Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu layık görüldü.
Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu, ödülünü 18 Ekim Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 1907 No’lu Salonda düzenlenen törende aldı. Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu adına ödülü antrenör Yaşar Yılmaz, Fenerbahçe Spor Okulları Koordinatörü Banu Dizdar’ın elinden aldı.
Farklı illerde 40 okulu geride bırakarak bu ödülü alan Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu antrenörleri, kendilerini bu ödüle layık gören Fenerbahçe Spor Okulları Koordinatörlüğü’nün tüm çalışanlarına teşekkür ettiler.
Fenerbahçe Basketbol Okulu’nun Çorum’da 5 yıl önce çalışmalara başladığını ve alınan bu büyük ödülün sorumluluklarını daha da artırdığını dile getiren antrenörler, “veli ve sporcularımızla daha büyük başarılara imza atmak için var gücümüzle çalışarak bizleri onurlandıran ödüle layık olmaya çalışacağız.
Her zaman basketbol gönüllüsü diye andığımız saygı değer velilerimizin bizlere güvenip emanet ettikleri kıymetli sporcularımız antrenmanlara her gün büyük bir şevk ve istekle gelerek başarıda büyük pay sahipleri olmuşlardır.
Ayrıca Atatürk Lisesi ve 23 Nisan okullarının müdür ve personellerine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve personeline, çalışmalarımızı kamuoyuna duyuran yerel basınımızın değerli mensuplarına teşekkür ediyoruz. Bizi çok ama çok gururlandıran bu başarı ödülünü Çorumlu basketbol severlere armağan ediyor, tüm gençlerimizi basketbol antrenmanlarımıza bekliyoruz” dediler.
(Ömür SOYTEMİZ)
Editör: TE Bilisim