İstanbul-Sancaktepe’de Çorum Gençlik Platformu tarafından düzenlenen Çorum Cup 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Bozyayla Futbol Takımı, geçen yıl ÇORUMDER adı altında mücadele eden ve şampiyon olan, bu yıl ise Turgutluspor adı altında turnuvaya katılan Turgutluspor’u finalde 3-1 yenerek hem geçen yılın rövanşını aldı, hem de şampiyonluk ipini göğüsledi.

4’erli 7 grupta 28 takımın katılımıyla başlayan turnuvada heyecan grup maçlarından sonra eleme karşılaşmalarıyla devam etti. Turnuvanın şampiyonu Bozyayla köyü Bademce(Kargı)- Köprübaşı (Kargı) ve Sinanözü (Kargı) takımlarının bulunduğu D grubunu 3'te 3 yaparak lider bitirdi.
Daha sonra eleme turunda Baldıran (Kargı) , çeyrek finalde Gökçedoğan (Kargı) ve yarı finalde Derekışla (Sungurlu ) takımlarını eleyerek finalde Turgutlu (Sungurlu) ile karşılaştı. Final müsabakasında rakibini 3-1 yenen Bozyayla turnuvada Şampiyonluğunu ilan etti.
Bozyayla Köyü Dernek Başkanı Arslan Eşgi gazetemize yaptığı açıklamada, "Turnuvayı düzenleyen Corum Gençlik Platformu Başkanı Mustafa Uğraşkan’a teşekkür ederiz. Bizlere bu gururu yaşatan köyümüzün gençlerine teşekkür ediyoruz. Dernek yönetimi olarak her zaman ve her yerde onların arkalarında olacağımızı ve desteğimizi esirgemeyeceğimizi bilmelerini istiyoruz. Ayrıca amatör kümede grubunu lider bitiren ilçemizin futbol takımı Sungurlu Belediye Spor’u da tebrik eder bir üst ligde başarılar diliyoruz” dedi.

(Serkan Şansever)

Editör: TE Bilisim