7 YILDIR BAŞKAN
Çorum Belediyespor’un 6 Haziran’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulu’nda güven tazeleyecek olan Başkan Zeki Gül, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün de destekleriyle kulübün son 7 yılına damga vurdu.
1997 yılında kurulan Çorum Belediyespor, profesyonel ligdeki 4.sezonunu tamamlarken, kulübün en önemli başarılarının altında Zeki Gül ve ekiplerinin imzası bulunuyor. 7 Nisan 2009’da yapılan genel kurulda başkanlık görevini Necip Cıdık’tan devralan Zeki Gül, o günden beri bayrağı hiç bırakmadı. Bu süreçte 2011-2012 sezonunda Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan Başkan Zeki Gül, takımının profesyonelliğe adım atmasında büyük pay sahibi olurken, son 2 sezonda da takımıyla birlikte play-off heyecanı yaşadı. Belediyespor’un tabela kulübü olmaktan çıkıp kurumsal bir kimliğe kavuşması ve güvenirlik açısından da Türkiye’de söz sahibi kulüpler arasına girmesinde önemli katkısı bulunan Zeki Gül, 7 yıldır aralıksız olarak kulüp başkanlığı yapıyor.

MUSTAFA ERCAN KULÜBÜN TARİHİ
Öte yandan, yönetici Mustafa Ercan da adeta kulübün canlı tarihi… 1997’de Nurettin Özen tarafından kurulan Çorum Belediyespor’un tüm yönetimlerinde yer alan Mustafa Ercan, kulüpte en uzun süre görev yapan tek yönetici olarak dikkat çekiyor.
Mustafa Ercan’dan sonra Hüseyin Teke ve İsmail Hakkı Melendiz de Belediyespor’un profesyonel lig tarihindeki tüm yönetimlerinde görev alan isimler oldular.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim