Çorum Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Gül, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’ndan bugüne kadar hep destek gördüklerini söyledi.
Ne zaman desteğe ihtiyaç duysalar, TSO’nun kapısını çaldıklarını ifade eden Gül, “Biz Belediyespor olarak Çorum’u temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bu süreçte karşılaştığımız en büyük zorluk kuşkusuz maddiyat. Maddi konularda da en büyük desteği iş dünyamızdan görüyoruz. İş dünyamızla en güçlü iletişimi de Ticaret ve Sanayi Odamız aracılığıyla kuruyoruz. TSO yöneticilerimize ve değerli iş adamlarımıza bize sağladıkları katlılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Geçmişte yaşanan bazı kötü tecrübelerden ders alarak, tamamen şeffaf bir yönetim anlayışı belirledik. Bize gösterilen teveccühe bakılırsa güven ortamını sağlamış gibi görünüyoruz” dedi.
Kulüp yöneticilerinin kendi işlerinden, daha çok Belediyespor’un başarısı için mesai harcadıklarını ifade eden Gül, “Yönetim kurulu olarak her birimiz kulübün daha fazla başarılı olması içi birbirimiz ile yarışıyoruz. Yeri geliyor, en sert tartışmalarımızı yaşıyoruz kendi aramızda ama hepsi takım için. Futbolcular, teknik kadro ve yönetim kadrosu olarak birbirimize kenetlendik ve geçtiğimiz sezonu playy-off mücadelesiyle sonlandırdık. Bu birlikteliğimiz, gerek halkımızın bize maddi destek sağlamasıyla, gerekse play-off karşılaşmasında Eskişehir’de stadyumun dolmasıyla karşılık buldu. Emeğimizin, özverimizin karşılıksız kalmadığını görmek, bizleri yeni sezon için motive ediyor” şeklinde konuştu.
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Çorum Belediyespor’un herkesin ortak paydası olduğunu, dolayısıyla Çorum’da yaşayan bütün insanların ortak toplanma noktasının Belediyespor ve Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı olduğunu söyledi.
Başaranhıncal, Belediyespor’un ayrıca siyasi, dini, etnik yada her ne olursa olsun insanların ayrışmadan sahip çıkabildiği bir olgu olduğunu vurguladı.
Bir spor kulübünün, içinde yaşadığı ilin tanıtımına da son derece faydalı olduğunun altını çizen Başaranhıncal, yeterince tanıtımı yapılmadığı düşünülen Çorum’un daha geniş ve farklı çevrelere tanıtılması için Belediyespor’un bir enstrüman olarak kullanılabileceğine dikkat çekti.
Ülkemizde futbolun son dönemlerde saygınlık kaybettiğini ancak yine de illerin tanıtımına ciddi katkılar sağladığını ifade eden Başaranhıncal, gerek birleştiriciliği, gerekse tanıtım özelliğinden dolayı Belediyespor’un sonuna kadar desteklenmesi gerektiğini belirterek “Bu nedenle herkes elini taşın altına koymalıdır. Çorum Belediyespor, yurdun her bölgesinde rakipleri ile karşılaşıp, ilimizi temsil ediyor. Bu mücadelede ilimizde yaşayan her bir bireye sorumluluk düşüyor. Bu bilinçle, iş dünyası olarak bugüne kadar elimizden gelen desteği gösterdik. Bu süreçte Ticaret ve Sanayi Odası mensuplarımız hep arkamızda durdu. Üyelerimizin desteğinin bundan sonra da arkamızda olacaktır. Geçmişte bazı kulüplerde bir takım sıkıntılar yaşanmış olabilir anacak bugün Belediyespor, borçsuz birkaç kulüpten bir tanesi ise, bu; yönetim kurulunun başarısıdır. Geçmişte yaşanan sıkıntıların arkasına sığınmaksızın geleceğimize sahip çıkmalıyız” şeklinde konuştu.
Başaranhıncal, yeni sezonda Çorum Belediyespor camiasına başarılar diledi.
Editör: TE Bilisim