3.Lig’deki 6.sezonunu tamamlayan Çorum Belediyespor’un Olağan Genel Kurulu çoğunluğun sağlanması halinde bugün yapılacak.

Kulübün gazetelerde yayımlanan kongre ilanına göre, Turgut Özal Konferans Salonunda yapılacak genel kurul saat 13.30’da başlayacak. Çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantı 25 Mayıs Cuma günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

Genel kurulun gündem maddeleri ise şöyle: Açılış ve yoklama. Divan heyetinin oluşturulması. Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunması, faaliyet raporunun okunup ibrası. Kesin hesap bilançosunun okunup ibrası. Denetim Kurulu raporunun okunup ibrası. Tahmini bütçenin okunup ibrası. Onursal Başkan Seçimi. Yeni yönetim ve denetim kurulunun seçilmesi. Dilek ve temenniler. Kapanış.

47 İMZA YETİYOR

92 üyesi bulunan Çorum Belediyespor’un bugün genel kurulu yapabilmesi için 47 üyenin imzası yeterli olacak.

Kulübün eski mali asbaşkanlarından Fatih Özcan’ın tek aday olarak gireceği genel kurulda 11 olan yönetim kurulu üyesi sayısı 15’e çıkartılacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Bugünkü genel kurulda başkanlık görevini devralacak olan Fatih Özcan, kongre için tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtirken, görevi devraldıktan hemen sonra yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim