Çorum Belediyespor Yönetimi, Serdar Bozkurt’tan boşalan teknik direktörlük görevine 2010-2011 sezonunda Çorumspor’u çalıştıran Gürses Kılıç’ı getirdi.

Teknik Direktör Gürses Kılıç için Cumartesi günü Çorum Belediyespor’un Turgut Özal İş Merkezi’ndeki kulüp merkezinde imza töreni düzenlendi. İmza törenine; Çorum Belediyespor Başkan Yardımcısı Ömer Balaban ve Futbol Şube Sorumlusu Okan Hergün katıldı. Çorum Belediyespor’u hedefe taşıyacak bir isimle anlaştıkları için mutlu olduklarını söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Okan Hergün, “ Daha önce bilindiği üzere ligin 16.haftasında Serdar Bozkurt ile yollarımızı ayırdık. Teknik Direktör arayışını yaptığımız görüşmeler sonunda Çorumspor’dan da tanıdığımız Gürses Kılıç ile anlaşmaya karar verdik. İlk yarının son 2 haftasına Selim Sümer ve kaleci antrenörümüz Zafer Kıroğlu ile girdik. Her iki hocamıza da teşekkür ederiz. Gürses Kılıç ile umuyoruz ki güzel işlere imza atacağız, her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çorum Belediyespor Başkan Yardımcısı Ömer Balaban ise, Gürses Kılıç ile yapılan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulundu.

RAKİBİ OYNATMAMA ÜZERİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Çorum Belediyespor ile anlaşmaktan ve yeniden Çorum’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Teknik Direktör Gürses Kılıç ise, kendisini göreve layık gören başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ve diğer yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğine vurgu yapan Kılıç, Çorum Belediyespor’u seven herkesin desteğini beklediklerini söyledi.

Çorum Belediyespor’u izlediğini ve iyi bir takım olduğunuda belirten Kılıç, oyunu oynama kısmında sıkıntı yaşamayan bir takım gözlemlediğini ama oynatmama konusunda bazı sorunlar olduğunu, bu sorunları en kısa zamanda çözeceklerini söyledi.

Gürses Kılıç, konuşmaların ardından 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kılıç, 2.lige çıkmaları halinde göreve devam edeceğini, çıkamamaları halinde ise sezon sonunda ayrılacağını sözlerine ekledi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim