Kızılcahamam kampına önceki gün yaptığı akşam antrenmanı ile başlayan Kırmızı-Siyahlılar, dün çift idman ile günü tamamladı. Çam Otel sahasında Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde gerçekleştirilen günün ilk antrenmanına soğuk algınlığı bulunan Abuzer dışında tüm futbolcular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman çabukluk ve kuvvet çalışması ile sona erdi. Saat 17.00’de Patalya Otel tesislerinde gerçekleşen antrenmanda ise teknik direktör Yusuf Tokuş taktik içerikli çalışmalar yaptırdı.

Bugün Niğde Belediyespor ile hazırlık maçına çıkacak olan Kırmızı-Siyahlılar sabah hafif bir idman yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

RAKİP NİĞDE BELEDİYE

Çorum Belediyespor Kızılcahamam kampında ki ilk hazırlık maçına bugün çıkıyor.

Kızılcahamam’da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kırmızı-Siyahlılarda hazırlık maçı takviminde değişikliğe gidildi. Daha önce 4,7 ve 10 Ağustos tarihleri arasında hazırlık maçları oynanacağının açıklanmasının ardından, dün bu tarihlerde değişiklik yapıldı. 3,6,9 ve 12 Ağustos tarihlerinde 4 hazırlık maçı yapmayı planlayan Çorum Belediyespor’un ilk rakibi 2.lig takımlarından Niğde Belediyespor oldu. Bugün saat 17.00’de başlaması beklenen karşılaşma Kızılcahamam İlçe Stadı’nda oynanacak.

Kırmızı-Siyahlıların kampta ki ikinci hazırlık maçını 6 Ağustos Pazar günü yine 2.lig takımlarından İnegölspor oynayacak. Bu maçın yeri ve saati önümüzdeki günlerde belli olacak.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim