Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Çorum Belediyespor, 21 hafta sonunda topladığı puanlarla geçen sezonun aynı periyottaki performansının gerisinde kaldı.

Çorum Belediye geçen sezon mütevazi kadrosuyla 21 haftalık periyotta 10 galibiyet, 2 beraberlik, 9 yenilgi alırken, 32 puan topladı. Bu maçlarda 29 gol atan Belediye kalesinde ise 24 gol gördü.

Bu sezon flaş transferler yapan ve Mart ayında şampiyonluğunu ilan etme hedefiyle başlayan Çorum Belediye, 21 haftalık periyotta 8 galibiyet, 7 beraberlik, 6 yenilgi aldı. Rakip fileleri 31 kez havalandıran Kırmızı-Siyahlılar kalelerinde 21 gole engel olamadılar.

EN KÖTÜ PERİYOT

Öte yandan, son olarak deplasmanda Gölcükspor’a 1-0 yenilen Çorum Belediyespor, sezon başından beri ilk kez 4 haftadır galibiyete hasret kaldı.

Ligde bu güne kadar üst üste iki yenilgisi bulunmayan Çorum Belediyespor, son galibiyetini 18.haftada sahasında Kozan Belediyespor’a karşı 1-0’lık skorla alırken, sonrasında oynadığı 4 maçta 3 beraberlik, 1 yenilgi aldı ve sadece 3 puan toplayabildi. Kırmızı-Siyahlılar, son 4 maçlık periyotta Sancaktepe Belediye ile 0-0, Beylerbeyi ve Erzincanspor’la 1-1 berabere kalırken, Gölcükspor’a 1-0 yenildiler.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim