12 günlük Antalya kampını değerlendiren genç teknik adam, “Antalya’da yaptığımız kamp gayet güzel geçti. Her şey istediğimiz gibi oldu. Bu süre zarfında 4 hazırlık maçı oynadık. 2. Yarı oynayacağımız zorlu maçları düşünerek genel iskeletimizi bozmadan çoğu maçlarda 20 dakikalık ya da yarım saatlikte olsa gençlerimize şans verdik. Bu sayede lig maçlarında neler yapabileceklerini test etmiş olduk.

GENÇLERE GÜVENİYORUZ

Hazırlık maçlarında bazen istemediğimiz sonuçlar da alınabiliyor. Özellikle Ankara Demirspor maçında gençlerimize şans verdik. Bu da skor olarak sıkıntılı oldu. Ancak dediğimiz bu bir hazırlık maçıdır. Biz bu maçlarda sadece oyuncularımızın genel durumunu görmek ve buna göre hareket etmek isteriz. Gençlerimizden ne kadar faydalanabiliriz onlara bakarız. Onlar da, doğal olarak ayaklarına gelen bu fırsatı değerlendirmek istediler. Ama futbolda her şey skora bağlı olduğu için şuanda şanslarını kaybetmiş gibi gözüküyorlar. Ancak biz onlara her zaman inanıyor ve güveniyoruz. Kesinlikle onların her zaman arkasındayız. Burada önemli olan karamsarlığa kapılmamak. Aramızda bundan sonra bulunacak olan gençleri tekrar takıma kazandırmamız gerektiğini biliyoruz. Bunlar bir anda olacak şeyler değil. Zamanla olacak işler ve uzun vadeli yatırımlardır. Orduspor maçında bu nedenlerden dolayı gençlerimize forma şansı veremedik.

Koşan ve mücadele eden bir takımız. Bu sayede 32 puanla ligi 2. sırada tamamladık. İkinci yarıda elbette maçlar zorlu geçecek. Her şeye rağmen bizi gerçekten seven taraftarımızdan hazırlık maçı da olsa en ufak bir olumsuz yorum almadık. Biz inatla söylüyoruz, o şampiyonluk kupasını Çorum’a getireceğiz. Bunu söylerken de, bizleri seven herkesin desteğinin arkamızda olduğunu çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim