Maç öncesinde “1 puan iyi, galibiyet süper olur” ifadesini kullanan Yusuf Tokuş, uzatmalarda yedikleri golle 1-1 biten karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada ise galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden biri olan Kızılcabölükspor karşısında özellikle ikinci yarıda daha iyi oynadıklarını kaydeden genç teknik adam, “Kızılcabölük’ün ne kadar zor bir deplasman olduğunu biliyorduk. İyi hazırlandığımız maçta ilk yarı golsüz eşitlikle bitti. İkinci yarıda oyunun kontrolü bizim elimizdeydi. Aradığımız golü de bulduk. Golden sonra da iyi oyunumuzu devam ettirdik. Ancak son saniyelerde yediğimiz golle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Böylesine zorlu bir deplasmanda oynadığımız güzel futbolun karşılığını 3 puan olarak alamadığımız için üzülmemek elde değil” dedi.

Kızılcabölükspor maçının artık geride kaldığını kaydeden Tokuş, “Şimdi bu maçı unutup Pazar günü sahamızda Karacabey Birlikspor’la oynayacağımız maça hazırlanacağız. Karacabey’i yenerek sezonun ilk yarısını moralli kapatmak istiyoruz” dedi.

(Hüseyin AŞKIN) olün 7’sinin son 10 dakikalarda, 5’inin ise uzatmalarda olması dikkat çekiyor. Dikkat çeken bir diğer önemli husus da, uzatmalarda yenen 5 golden 3’ünün karşılığının tam 6 puan olması. Kırmızı-Siyahlılar, 2-2 biten Adliyespor maçının 90+5.dakikasında, 1-1 biten Tarsus İdmanyurdu maçının 90+4.dakikasında, son olarak yine 1-1 biten Kızılcabölükspor maçının da 90+3.dakikasında yediği gollerle galibiyeti kaçırırken, tam 6 puan kaybetti. Çorum Belediye, 4-2 kazandığı Kocaelispor maçının 90+3.dakikasında, 3-1 kaybettiği Elaziz Belediye maçının ise 90+2.dakikasında kalesinde gol gördü.

UZATMALARDA ALINAN PUAN YOK

Uzatmalarda yediği gollerle tam 6 puan kaybeden Çorum Belediye, buna karşılık uzatma süresinde rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabildi. Kırmızı-Siyahlılar, 4-2 kazanılan Kocaelispor maçının 90+5.dakikasında, yine 5-1 kazanılan Cizrespor maçının ise 90+2.dakikasında gol bulurken, bu goller sadece skora katkı oldu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim