Kendileri gibi ilk 5 mücadelesi veren Tire 1922 Spor karşısında 5’i net 9 gol pozisyonuna girdiklerini ve şans faktörünün yanlarında olmadığını dile getiren Yavuz İncedal, kaçan pozisyonlar nedeniyle maçtan sonra bir süre kendine gelemediğini ifade ederken, “Tire 1922 karşısında, Zonguldak Kömürspor maçında olduğu gibi çok iyi oynadık. Futbolcularım sahada çok iyi mücadele ettiler ve çok iyi direnç gösterdiler. Futbolun bir parçası olan golü maalesef bir türlü bulamadık.
Hafta içerisinde gol çalışması yapmamıza rağmen Tire maçında yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Deplasmanda girdiğimiz 9 pozisyon var ve bunların 5 tanesi çok netti. Bu kadar pozisyon kaçtıktan sonra maçın ardından toparlanmak kolay olmadı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte uzun süre kendime gelemedim. İnanılmaz goller kaçırdık. Kanat oyuncularımız gol pozisyonlarına girdi. Ama olmayınca olmuyor. Şans faktörü bizden yana değildi, şanssızdık. Kazanmak için her şeylerini ortaya koyan futbolcularımı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Pazar günü Kırıkhanspor’la oynayacakları maçta şanssızlıklarını kıracaklarına inandığını dile getiren Yavuz İncedal, “Tüm hazırlıklarımızı ve hesaplarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim