Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, 2.lig takımlarından Eyüpspor’la oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları ilk hazırlık maçından sonra yaptığı açıklamada, genel olarak tablodan memnun olduğunu söyledi.
Yepyeni bir kadroyla hem de 2.lig takımı karşısında ilk kez yan yana oynamalarına rağmen futbolcuların performansından memnun kaldığını belirten Serdar Bozkurt, ileriye dönük çok olumlu sinyaller aldığını belirtirken, “Çorum’da yaptığımız ilk iki etap çalışmalarından sonra yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyoruz. Burada her şey yolunda gidiyor.
İlk hazırlık maçımızı 2.lig takımlarından Eyüpspor’la oynadık. Eyüpspor, genç ve koşan bir takım. Bu maçta ileriye dönük alacağımız sinyaller çok önemliydi. Şükür, o sinyalleri aldık.
Yeni bir takımız. Futbolcularımız ilk kez yan yana oynama fırsatı buldular. Ama buna rağmen ortaya koydukları mücadele ve sergiledikleri performans ile umutlarımızı daha da artırdılar.
Gerek oynadığımız futbol, gerekse girdiğimiz pozisyonlar açısından gelecek adına umutluyuz. Bunu her iki yarıda ortaya koyduğumuz performans için söyleyebiliriz. Tabi ki eksikliklerimiz var. Ancak bunları gidermek için çalışacağız. Bundan sonra 3 veya 4 hazırlık maçı daha yapacağız. Biz 4 maç yapmak istiyoruz. Bu nedenle bir takımla daha maç yapmak adına görüşmelerimiz devam ediyor.
Biz bu sezon mutlu sona ulaşabilmek için üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gerek teknik heyet olarak, gerekse de futbolcular olarak tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Yönetimimiz zaten üzerine düşeni yapıyor. Bundan sonra görev futbolcularımızla bizde” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim