Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Bursa deplasmanında 1-0 kazandıkları Karacabey Birlikspor maçının önemine dikkat çekti.

Hedefe ulaşmak için her maçın final niteliği taşıdığı bir periyotta olduklarını yineleyen Gürses Kılıç, Karacabey Birlikspor’un son haftalarda istediği sonuçları alamadığını ve sıkıntılı bir süreçte olduğunu kaydederken, “İki takım için de son derece önemli bir maça çıktık. Karacabey Birlikspor son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve sıkıntılı durumdan kurtulmak için mücadele eden bir takım. Bizim de hedefimiz belli. Bu şartlar altında çıktığımız maçtan 3 puanla dönmek bizim için çok önemliydi ve bunu da başardık. Son haftalarda sakatlıklardan dolayı büyük şanssızlıklar yaşıyoruz. Ancak her şey rağmen sahaya çıkan futbolcularımız canla başla mücadele ediyorlar. Bunun en güzel örneği de bu maç oldu.

Karacabey maçı artık geride kaldı. Şimdi önümüzde Bayburt Grup Özel İdare ile sahamızda oynayacağımız çok kritik bir maç var. Bu maçı düşünmek zorundayız. Önemli eksiklerimiz var. Ama saha ve seyirci avantajına sahibiz. Bu maçtaki en büyük kozlarımızdan biri de taraftarımız olacak. Tüm taraftarlarımızı takımlarına destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim