Çorum Belediyespor’un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Cizrespor, topladığı 19 puanın çok büyük bir bölümünü evinde oynadığı maçlarda aldı. Kırmızı-Yeşilliler, iç sahada 6’da 5 yaparken, grubun evinde en başarılı ikinci iç saha takımı olarak dikkat çekiyor.

Cizrespor, geride kalan 13 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik, 6 da yenilgi alırken, 16 gol atıp 18 gol yedi. Bu maçlarda 19 puan toplayan Cizrespor, bu puanların 15’ini iç sahada, 4’ünü ise deplasman maçlarında aldı.

Sezona, Çorumspor’un eski teknik direktörlerinden İsmail Batur nezaretinde Denizli deplasmanında Kızılcabölükspor karşısında aldığı 4-1’lik yenilgiyle başlayan Cizrespor, sonrasında sırasıyla Karacabey Birlikspor ve Tepecikspor’u 1-0, Adliyespor’u ise 2-0 yenerek üst üste 3 galibiyet aldı. 5.haftada Sultanbeyli Belediye’ye deplasmanda 1-0 kaybeden Cizrespor, 6.haftada evinde lider Uşakspor’u 3-2 mağlup ederek bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekti. 7.haftada Tekirdaspor deplasmanından 3-1’lik yenilgiyle dönen Cizrespor, 8.haftada evinde Karaköprü Belediye’yi 1-0’la geçerek moral buldu. 9, 10 ve 11.haftalar Kırmızı-Yeşilliler için kabus gibi geçti. Cizrespor, bu maçlarda sırasıyla Aydınspor’a 3-1, Arsinspor’a 2-1, Tarsus İdmanyurdu’na ise 1-0 yenilirken, 12.haftada evinde Kocaelispor’u 2-0 mağlup ederek kötü gidişe son verdi. Cizrespor, son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Payasspor’la 2-2 berabere kaldı.

Cizrespor’da Teknik Direktör İsmail Batur 2 hafta görevinden ayrılırken, Çorum Belediye maçı öncesinde takımın başına Abdurrahim Koçak getirildi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim