Yeni sezonda Çorum’u Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Çimentospor yönetimi ziyaret turuna Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ile devam etti. Kulüp Başkanı Ali Dursun, İkinci Başkan Dursun Solak ve Antrenör Menderes Özarslan’dan oluşan Çimentospor heyeti Eğer’den destek istedi. Başkan Dursun, yeni sezonda BAL’da mücadele edeceklerinden ötürü çok heyecanlı olduklarını söyledi. Çimentospor’un Çorum futboluna renk katacağını ifade eden Başkan Dursun, “Çorum sporunun en önde gelen kurumu olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de desteğine çok ihtiyacımız olacak. Biz Çimentospor olarak Çorum futbolunu daha ileriye götürebilmek adına çalışmalar yapıyoruz. Sizlerin de bize bu yolda destek vermesi, yanımızda olması bizler için büyük bir şans. Ben genç futbolcuların ağırlıkta olacağı kadromuzun başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Başkan Dursun ayrıca yeni sezonda maçları yıkılına kadar Dr.Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynamak istediğini de sözlerine ekledi.

Çimentospor yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ise, Çimentospor’un imkanlar doğrultusunda her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Çorum sporunu yöneten bir kurum olarak Çimentospor gibi değerli bir kulübe destek olunmamasının söz konusu olmayacağının da altını çizen Eğer, “Çimentospor Çorum’un köklü kulüplerinden biri. Bu köklü kulübümüz tarihinde ilk kez BAL’a yükselmiş. Bize de destek vermek düşer. Fiziki imkanlar doğrultusunda elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başkan Dursun’un stadyum talebine karşılık Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak buna yetkilerinin olmadığını söyleyen Eğer, Dr.Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu’nun mülkünü belediyeye devrettiklerini belediye ile görüşmeleri gerektiğini söyledi.

(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim