1.Amatör Küme lideri Çimentospor, takipçilerinden İl Özel İdaresi Gençlikspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek zirvedeki yerini korudu. Yeşil-Beyazlılara galibiyeti getiren golleri 6.dakikada Hasan Erdal, 12 ve 75.dakikalarda da Serdar attı.

SAHA: 1 No’lu Dış Saha
HAKEMLER: Özcan Genel, Ahmet Ecevit, Yalçın Kara.
ÇİMENTOSPOR: Samet, Hasan Erdal, Caner, Alparslan, Y.Emre, Metin, Doğancan (Metehan), Serdar, Hasan Manici (Yusuf), Bünyamin (Hakan), Umut.
İL ÖZEL İDARE GENÇLİKSPOR: Onur, Yücel (Oğuzhan), Alpaslan, Emre, Mustafa, Selahattin (Burak), Sadık, Murat (Fehmi), Latif, Yaşar, Vasfi.
GOLLER: Dk. 6 Hasan Erdal, Dk.12 ve 75 Serdar.

1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde, 10. haftanın açılış maçında lider Çimentospor, İl Özel İdaresi Gençlikspor’u 3-0 mağlup etti.
Dün 1 No’lu Dış Saha’da oynanan ve ulusal yardımcı hakemlerden Özcan Genel’in yönettiği maça iyi başlayan Çimentospor, henüz 6.dakikada Hasan Edal’la golü bulup öne geçerken, 12.dakikada da Serdar’ın golüyle farkı ikiye çıkarttı.
İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Çimentospor, ikinci yarıda kontrolü elinde tutarken, 75.dakikada Serdar’la farkı üçe çıkartıp İl Özel İdaresi’nin tüm direncini kırdı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan 3-0 galip ayrılan Çimentospor puanını 22’ye yükseltip zirvedeki yerini korurken, İl Özel İdaresi Gençlikspor 16 puanda kaldı.
HAFTANIN SONUÇLARI
Ligde, dün 3 maç daha vardı. İskilipgücü ile Eti Lisesi Gençlikspor 0-0, Osmancık Belediye ile Çorumspor 2-3, Kültürspor’la İskilipspor ise 3-3 berabere kaldılar.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim