Votorantim Çimento Fabrikası’nda “Birimlerarası Halı Saha Futbol Turnuvası” düzenlendi.
Başlama vuruşunu Votorantim Çimento Fabrikası Genel Müdürü Arif Çınar’ın yaptığı turnuvada, A grubunda Elektrik Bakım, Makine Bakım ve Çimento Değirmeni, B grubunda ise İnsan Kaynakları, Hammadde ve Farin-Fıran takımları mücadele ediyor. Gruplarda ilk maçlar 26 Eylül’de Doğan Halı Saha Tesislerinde oynanırken, Makine Bakım Elektrik Bakım’ı 7-3, Hammadde de İnsan Kaynaklarını 5-3 yendi.
Gruplarda ikinci maçlar yarın akşam Doğan Halı Saha Tesislerinde oynanacak olup, saat 19.00’da İnsan Kaynakları ile Farin-Fırın, saat 20.00’da ise Elektrik Bakım ile Çimento Değirmeni karşı karşıya gelecek.
Votorantim Çimento Fabrikası Genel Müdürü Arif Çınar, fabrika çalışanları arasında dostluk ve arkadaşlığın artması için sportif aktivitelere ağırlık vereceklerini söyledi. Çınar, geçtiğimiz yıllarda yapılan ancak daha sonra ara verilen turnuvanın bundan sonra geleneksel hale getirileceğine dikkat çekerken, “Sportif faaliyetlerin yanında sosyal aktiviteler de düzenleyeceğiz” dedi.
Turnuvada, grup maçları tek devreli lig statüsüne göre oynanacak olup, gruplarını ilk ikide bitiren takımlar yarı finale yükselecek. Turnuva 10 Ekim’de oynanacak final maçıyla sona erecek.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim