7 takımın çift devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği U19 Futbol Ligi’nde ilk yarının son hafta maçları Cumartesi günü oynandı. Kritik maçlar öncesi 15 puanla yenilgisiz lider olan Çimentospor, 12 puanla ikinci sırada yer alan Osmancık Belediyespor’un konuğu oldu. Osmancık İlçe Stadı’nda saat 13.00’e başlayan karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir futbol ortaya koyan konuk Çimentospor sahadan 4-2 galip ayrılmayı başardı. Çimentospor’a galibiyeti getiren golleri Uğur (2), M.Elvan ve Kadir atarken, ev sahibi Osmancık Belediyespor’un gollerini ise Arda ve Tuncay kaydetti. Bayat İlçe Sahası’nda aynı saatte oynanan günün diğer maçında ise Ulukavakspor, Bayat Belediye Gençlikspor’u 3-2 mağlup etti. H.E.Kültürspor rakibi ligden çekilmesi nedeniyle haftayı oynamadan 3-0 hükmen galip kapatırken, Eti Lisesi Gençlikspor ise BAY geçti.

Bu sonuçların ardından 6’da 6 yapan Çimentospor 18 puanla zirvede yer alırken, 12 puanı bulunan 3 takımdan Osmancık Belediyespor ikinci, H.E.Kültürspor üçüncü, Ulukavakspor ise ilk yarıyı dördüncü sırada kapattı.

OSMANCIK BELEDİYE: 2

ÇİMENTOSPOR: 4

SAHA: Osmancık İlçe.

HAKEMLER: Emre Alagöz, Arslan Iğnak, Yasin Doğan.

OSMANCIK BELEDİYESPOR: Berat Efe, Ömer, Emirhan, Eray (M.Alperen), Şafak, Tuncay, Berkay, Görkem Hüseyin, Arda, Yiğithan (Bora), Ersin.

ÇİMENTOSPOR: Ahmet, Doğukan, Eray, Batuhan Yıldırım (Kadir), Batuhan Can, Mertcan (Koray), Atıf, Fazlı, Aytuğ, M.Elvan, Uğur (Furkan)

GOLLER: Dk.14 M.Elvan, Dk.27 ve 43 Uğur, Dk.90+4 Kadir (Çimentospor), Dk.48 Arda, Dk.83 Tuncay (Osmancık Belediye)

Editör: TE Bilisim