Fenerbahçe altyapısında forma giyen Çorumlu futbolcu Batuhan Çimen, 5 günlük devre arası tatilini geçirmek üzere geldiği memleketi Çorum’da, eski okulu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.
Geçtiğimiz yıl Çorumspor altyapısından Fenerbahçe’nin altyapısına transfer olan ve Coca Cola Gelişim Ligi Marmara Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe U17 takımının formasını başarıyla giyen Batuhan Çimen, lise 1. sınıfından ayrılıp Fenerbahçe Koleji’ne naklini aldırdığı Anadolu İmam hatip Lisesi’ni ziyaretinde Okul Müdürü Hüseyin Kır ve beden eğitimi öğretmeni, eski antrenörü Selahattin Karaca ile özlem giderdi. Yıldız futbolcu, okul Müdürü Hüseyin Kır’a Fenerbahçe forması hediye ederken, Fenerbahçe’de Çorum’u en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını söyledi.
Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Kır ise, Fenerbahçe’de oynayan bir öğrencilerinin olmasının gururunu yaşadıklarını dile getirirken, Batuhan Çimen’e başarı dileklerine bulundu.
Batuhan Çimen’in Çorumspor’dan da antrenörü olan Anadolu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Selahattin Karaca da, Batuhan Çimen’in başarılarıyla gurur duyduğunu ifade ederken, yıldız futbolcunun milli formayı giyeceğine inandığını dile getirdi.
(Ömür SOYTEMİZ)
Editör: TE Bilisim