Payasspor’un etkili bir takım olduğunu kaydeden Ersin Küçükoğlu, “Final niteliğinde bir maç oynayacağız. Müsabakadan netice elde etmek için çok ama çok mücadele etmeliyiz. Rakipten daha fazla topa sahip olan, daha fazla koşan daha fazla mücadele eden, dönen topları kazanan, ikili mücadelelerde rakibine üstünlük sağlayan bir takım olmalıyız. Seyirci desteğimiz ve kendi sahamızda oynamamızın avantajıyla çok coşkulu oynamak zorundayız.

Rakibimiz etkili bir takım ve kaliteli oyuncuları var. Onlara oynamaları için alan ve zaman bırakmamalıyız. Oyunun ihtiyaçlarına yönelik saha içersinde doğru çözümler üretirsek savunma anlamında çok çaba sarf edip takım halinde bir mücadele ortaya koyarsak netice elde edebiliriz.

Sahamızda çok cesur ve çok coşkulu bir ekip olduğumuzu rakibe hissettirmemiz lazım. Bu doğrultuda, her zaman olduğu gibi bizleri daha yukarılara taşıyacak olan taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var.

Bu maçın sonunda neticenin elde edilmesine sebep olacak en etken durum oyuncularımızın saha içi mücadelesinin yanı sıra taraftarımızın sahaya vereceği enerjidir. Oyuncularımız tribünlerden gelen o enerjiyle çok daha fazla mücadele edip netice alacaklardır. Taraftarlarımıza her maçta olduğu gibi bu maçta da çok daha fazla ihtiyacımız var. Onların inancı onların gücü onların birliği onların coşkusu bizi sahada çok daha güçlü kılacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim