Ve büyük gün geldi çattı… TFF 3.Lig 3.Grup’tan 2.Lig’e yükselme umutlarını Play-Off’a taşıyan Yeni Çorumspor, yarı finalin ilk maçında bugün sahasında Kocaelispor’la karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlılarda hedef rövanş için avantajlı bir skor almak.

Kocaelispor maçının hazırlıkları mutlak galibiyet parolasıyla yapan Yeni Çorumspor son antrenmanını dün yaptı ve karşılaşma saatini beklemeye başladı. Kırmızı-Siyahlılarda zorlu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Tamamen 2.Lige yükselmeye odaklanan Yeni Çorumspor’da yönetim de adeta seferber olmuş durumda. Takımı psikolojik olarak da maça hazırlayan Başkan Fatih Özcan, tüm Çorumluları maça davet ederken, karşılaşmanın tüm biletlerini satın aldı. Biletler, Çorumlu ve Kocaelisporlu taraftarlara ücretsiz dağıtılacak.

Her yönüyle zorlu maça hazır olan Teknik Direktör Bahri Kaya ve öğrencileri, 15 Mayıs’ta Kocaeli’de oynanacak rövanş için avantajlı bir skor almaya çalışacaklar.

Çorum’a 2 gün önce gelen ve dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Kocaelispor ise Çorum’dan avantajlı bir skorla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Hedeflerini 2.Lig’e yükselmek olarak belirleyen Yeni Çorumspor’la Kocaelispor arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak Play-Off yarı finalinin ilk maçında İzmir bölgesi B klasman hakemi Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Saat 16.00’da başlayacak maçta Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını ise yine İzmir bölgesinden Uğur Erdoğan ve Uğur Önay yapacak. Aydın bölgesinden Eren Özyemişçioğlu da maçın dördüncü hakemi olacak.

Editör: TE Bilisim