STAT: Cizre İlçe.

HAKEMLER: Muhammet Ali Metoğlu *, Akın Karabacak **, Giray Kara *

4.HAKEM: Gökhan Özbulut.

CİZRESPOR: Engin *, Safa **, Cemal **, Ekrem ***, Sayim **, Yaşar ***, Emrah Çalışır **, Mert **, Emrah Günaydın * (Dk.75 Mehmet **), Atilla **, Semih * (Dk. 59 Yusuf *) (Dk. 90 Nureddin)

YEDEKLER: Nevzat, Emin, Mehmet, Kasım, Serhat.

TEKNİK SORUMLU: Yusuf Tokuş.

YENİ ÇORUMSPOR: Onurcan *, Ertuğrul **, Eşref *, Mümin ***, Uğur **, Osman * (Dk. 46 Batuhan *), Kaan *, Mikail * (Dk. 46 Barış *), Mert * (Dk. 61 Kerem *), Yakup *, Kıvanç **

YEDEKLER: Onur, Kemal, Mücahit Haktan, Ferdi.

TEKNİK SORUMLU: Bahri Kaya.

GOLLER: Dk.12 Ekrem, Dk. 88 Mehmet (Cizrespor), Dk. 63 Kıvanç, (Yeni Çorumspor)

SARI KARTLAR: Ertuğrul, (Yeni Çorumspor), Mert, Engin, Kasım (yedek kulübesinden) (Cizrespor)


Cizre Şehir Stadı’nda oynanan maçta kazanmak için her yolu deneyen Cizrespor, 12.dakikada hakemin vermediği faul pozisyonun devamında Ekrem’in golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarıda hücum anlamında bir varlık gösteremeyen Yeni Çorumspor, ikinci yarıya Osman’ın yerine Batuhan, Mikail’in yerine de Barış değişiklikleriyle başlarken, bu iki değişiklik takımın çehresini değiştirdi.

Hücumda daha etkili olan Yeni Çorumspor, 63.dakikada Kıvanç’ın bazukası ile beraberliği sağlarken, sahada ve saha kenarında gerginlikler yaşanmaya başladı.

Son bölümlerde yarı alanından çıkmakta zorlanan Yeni Çorumspor, 88.dakikada Mehmet’in kafa golüyle bir kez daha geriye düştü ve karşılaşma Cizrespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Cizresporlular hakemin bitiş düdüğü ile birlikte şampiyon olmuş gibi sevinirken, Yeni Çorumsporlular son dakikalarda yenen golle gelen yenilginin üzüntüsünü yaşadılar.

Yeni Çorumspor bu yenilgiyle 51 puanda kalmasına rağmen son 2 haftaya 4 puanlık avantajla girdi. Cizrespor ise puanını 36’ya yükseltip düşme hattından çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR… MAÇTAN DAKİKALAR…

DAKİKA 8: Cizrespor atağında, savunmanın arkasına atılan topta yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırmadı, Yaşar karşı karşıya pozisyonda ceza sahasına girer girmez vurdu, top kaleci Onurcan’da kaldı.

DAKİKA 12 (GOL): Cizrespor golü buldu. Ceza yayı üçerinde hava topuna çıkan Mikail, Mert’in itmesiyle yerde kaldı, bu pozisyonda hakem “devam” dedi, topu önünde bulan Ekrem ceza yayının gerisinden vurdu: 0-1.

DAKİKA 28: Soldan gelişen Yeni Çorumspor atağında, Mert’in yerden kale alanına çıkarttığı topa Kıvanç ayak koydu, top kaleci Engin’de kaldı.

DAKİKA 30: Orta alandan savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Yaşar, soldan ceza sahasına girdi, Uğur’dan sıyrılıp sert vurdu, üstten aut.

DAKİKA 54: Yeni Çorumspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Mert, altı pasta gol vuruşunu yaptı, top az farkla yandan auta gitti.

DAKİKA 63 (GOL): Yeni Çorumspor’un beraberlik golü geldi. Kıvanç Kaya penaltı noktasının hafif sağ çaprazından çok sert vurdu: 1-1.

DAKİKA 70: Soldan kullanılan serbest vuruştan gelen topa Yaşar kafayı vurdu, az farkla yandan aut.

DAKİKA 72: Cizrespor, Yeni Çorumspor ceza yayı içerisinden serbest vuruş kazandı. Ekrem’in plasesinde savunmaya çarpan top direğin hemen üzerinden kornere çıktı.

DAKİKA 80: Cizrespor atağında, Yaşar’ın ceza yayından şutunda top az farkla yandan auta gitti.

DAKİKA 88 (GOL): Sağdan gelişen Cizrespor atağında, ceza sahasına yapılan ortada Mehmet kafayı vurdu: 1-2.

Editör: TE Bilisim