8 grupta 31 takımın tek devreli lig usulüne göre mücadele ettiği turnuvada ilk maçlar A,B ve C grubunda oynandı. Aşıklar Tepesi Şehitler Parkı Halı Sahası’nda oynanan maçlarda Binevler Cami, Türkiyem İmam Hatip OrtaokulU (A) takımını 6-0, Akken 1.Cami, Abdibey Cami’ni 4-2, Hz.Ömer Cami ise Emre Cami’ni 6-1 yenmeyi başardı. Mehmetçik Parkı İnci Park Halı Sahası’nda oynanan maçlarda ise Buhara Cami, Hz İbrahim Cami’ni 11-1, Bilal-i Habeşi Cami, İnayetullah Cami’ni 7-0, Mimarsinan Cami ise Kevser Cami’ni 6-4 mağlup etmeyi başardı.

Bu sonuçların ardından ilk maçlar sonunda A grubunda Binevler Cami liderlik koltuğuna otururken, Akken 1.Cami ikinci, Abdibey Cami üçüncü ve Türkiyem İmam Hatip Ortaokulu (A) ise dördüncü oldu. B grubunda ise Buhara Cami birinci sırada yer alırken, Hz.Ömer Cami ikinci, Emre Cami üçüncü ve Hz.İbrahim Cami dördüncü oldu. C grubunda ise Bilal-i Habeşi Cami birinci, Mimarsinan Cami ikinci, Kevser Cami üçüncü ve İnayetullah Cami ise ilk haftayı dördüncü sırada kapattı.

BUGÜNDE 6 MAÇ VAR

Cami çocukları futbol turnuvasında heyecan bugün oynanacak 6 maçla devam edecek. Aşıklar Tepesi Şehitler Parkı Halı Sahası’nda oynanacak maçlarda, saat 14.00’de Köroğlu Cami ile Türkiyem İmam Hatip Ortaokulu (B), SAAT 15.00’de Ceritoğlu Cami ile Kahraman Çavuş Cami, saat 16.00’da Kafkasevler Cami ile Garantievler Cami karşı karşıya gelecek. Mehmetçik Parkı İnci Park Halı Sahası’nda oynanacak maçlarda ise Binevler Cami ile Abdibey Cami, saat 15.00’de Akken 1.Cami ile Türkiyem İmam Hatip Ortaokulu (A), saat 16.00’da Emre Cami ile Hz.İbrahim Cami kozlarını paylaşacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim