Çorum Belediyesi ile İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Cami Çocukları Halı Saha Futbol Turnuvası”nda dereceye giren takımların ödülleri verildi.
Dün, Akşemseddin Cami önünde düzenlenen ödül törenine; Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Müftüsü Ahmet Akın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, takım temsilcileri ve sporcular katıldı.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Müftüsü Ahmet Akın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer birer konuşma yaparken, dereceye giren takımları tebrik ettiler. Konuşmaların ardından dereceye giren takımların sporcularına madalya ve bisiklet, antrenörlere ise plaket verildi. Törende, 48 adet bisiklet dağıtıldı.
18 takımın katılımıyla başlayan turnuvanın finalinde Fatih Sultan Mehmet Cami’sini 3-2 yenen Hıdırlık Kur’an Kursu şampiyon olurken, Fatih Sultan Mehmet ikinci, Selimiye Cami’sini 4-3 mağlup eden İlim Yayma Cami üçüncü, Selimiye Cami de dördüncü olmuştu.



(Esra ESEN)
Editör: TE Bilisim