45 takımın 15 grupta tek devreli lig müsabakasına göre mücadele edeceği futbol turnuvasında A,B,C,D,E ve F grubunda maçlar oynandı. Dün saat 14.00’de Mehmetçik İnci Park Sahası’nda Kerebi Gazi Kuran Kursu ile Özrahman Cami arasında oynanan turnuvanın ilk maçının başlama vuruşunu İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu yaptı. Ailelerinde yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Kerebi Gazi Kuran Kursu takımı 7-4 kazandı. Aynı sahada oynanan diğer maçlarda ise Toprak Sanayi İ.H.O, Kevser Cami’ni 11-0, Köroğlu Cami, Beytepe Cami’ni ise 5-4 yendi.

Aşıklar Tepesi Şehitler Parkı Sahası’nda oynanan maçlarda ise Mimarsinan Cami, Hicret Cami’ni 9-0 Kafkasevler Cami ise Bahçelievler Cami’ni 13-0 mağlup etmeyi başardı.

Bugün G,H,İ,J,L ve M gruplarında oynanacak olan maçlarda, Mehmetçik İnci Park Sahası’nda saat 14.00’de Çatalhavuz Yeni Cami ile Selimiye Cami, saat 15.00’de Pelit Cami ile Garantievler Cami (B), saat 16.00’da ise İlim Yayma Cami ile Fatih Sultan Mehmet Cami takımları karşılaşacak.

Aşıklar Tepesi Şehitler Parkı Sahası’nda ise saat 14.00’de Baltalı Cami ile Kümeevler Cami, saat 15.00’de Mimarsinan Gençlik Merkezi ile Hıdırlık Kursan Kursu (B), saat 16.00’da ise Kahraman Çavuş Cami ile Bilal-i Habeşi Cami kozlarını paylaşacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim