Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt dün 1 yıllık sözleşme imzalarken, törende yaptığı konuşmada büyük bir değişimin haberini verdi.
Belediyespor’la yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu belirten ve bunun için Başkan Zeki Gül ve yönetime teşekkür eden Serdar Bozkurt, “Zor bir dönemde göreve geldik. Geldiğimizde motivasyonu kaybolmuş bir takım vardı. Ama çok çalışarak sorunları aşmasını bildik. Başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Başarının ölçüsü şampiyonluk veya 2.lig değildir.
Zor bir grupta mücadele ettik ve şampiyonluk mücadelesi veren birçok takımı geride bırakıp play-off oynadık. Play-off maçında daha önce örneği olmayan bir durumla karşılaştık. İlk yarım saatte 3-0 geriye düştük. Sonuna kadar kovaladık ancak olmadı. Her şeye rağmen başarılı bir sezon geçirdik” şeklinde konuştu.
Gidecek ve kalacak futbolcularla ilgili olara yönetime raporunu geçtiğimiz hafta sunan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, “Büyük bir değişim olacak. Bunun için de hedefe giden oyuncuları bulmak lazım. Şehir ve takımın projeleri var. Bunları gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim