Sahasında Kocaeli temsilcisi Gölcükspor’u 1-0 yenerek Play-Off potasındaki yerini biraz daha sağlamlaştıran Yeni Çorumspor’da galibiyet sevinci yaşanıyor. Futbolun tüm doğrularını yapmaya çalıştıklarını ve bunun neticesinde sahadan galibiyetle ayrıldıklarını kaydeden Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu, bundan sonra kendilerini zor bir sürecin beklediğini söyledi.

Gölcükspor galibiyetini Başkan Fatih Özcan, yönetim kurulu ve kendilerine destekleyen taraftarlara armağan ettiklerini belirten Ersin Küçükoğlu, saha zemininin ağır olmasının maçı daha da zor hale getirdiğini ifade ederken, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Hafta içerisinde çalışmalarımızı bu yönde yaptık.

Saha zemininin ağır olması maçı daha da zorlaştırdı. Ama futbolcularımız inanılmaz mücadele ettiler. Futbolun tüm doğrularını yapmaya çalıştılar ve bunun neticesinde sahadan galibiyetle ayrıldılar. Kendilerini kutluyorum” şeklinde konuştu.

Ligde artık kolay maç olmadığını bir kez daha yineleyen Ersin Küçükoğlu, “Gölcükspor galibiyetinden ötürü mutluyuz. Artık önümüzde Turgutluspor’la deplasmanda oynayacağımız bir maç var. Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.

Bundan sonraki süreç bizim için zor geçecek. Ama o beklenen hedefe ilerlemek için gereken çabayı göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim