Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, Halide Edip Adıvarspor’la 1-1 berabere kaldıkları maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, rakibe pozisyon vermeden yedikleri golle 1 puana razı gelmek zorunda kaldıklarını belirtirken, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Her şeye rağmen deplasmanda alınan 1 puanın iyi sonuç olduğunu kaydeden Mehmet Aurelio, “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapmıştık. Genç ve çok koşan bir takıma karşı mücadele ettik. Buna karşılık maçın başından sonuna kadar üstün olan taraftık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilsek sahadan 3 puanla ayrılırdık.

Rakibe pozisyon vermeden duran toptan yediğimiz golle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Her şeye rağmen deplasmanda alınan 1 puan iyidir. Bizim biraz daha zamana ihtiyacımız var. İlerleyen haftalarda bu takım çok daha önemli işlere imza atacak. Bunu hep beraber göreceğiz. Ben futbolcularımı sahada ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Keşke güzel futbolumuzu 3 puanla süsleseydik, ama olmadı. Bundan sonraki süreçte oynayacağımız maçları kazanıp yolumuza emin adımlarla devam etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Ortaya koydukları mücadeleden dolayı futbolcularımı kutluyorum. Bizi yalnız bırakmayan ve destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim