Çorum Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Karaca, 10 kişi ile kazanılan Çanakkale Dardanelspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, önemli bir galibiyete imza attıklarını belirtirken, hedefe ulaşacaklarını söyledi.
Takım olarak daha büyük başarılara imza atacaklarını kaydeden Nurettin Karaca, “Bizim açımızdan son derece önemli olan Dardanelspor maçını kazandığımız için çok mutluyuz. 10 kişi kalığımız bu maçta elde ettiğimiz galibiyetten dolayı teknik heyetimize, futbolcularımıza ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz.
Bu takım ilerleyen haftalarda daha önemli işlere imza atacağına inanıyoruz. Gerek maç sırasında, gerekse de maç sonrası yaşanan sevinç tablosu göstermiştir ki, ortak noktaya birlikte hareket eden bir takım olduğumuz çok daha belirginleşmiştir.
Ligde bundan sonra oynayacağımız her maçın bilincindeyiz. Tüm çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Sezon sonunda bu takımın hedefine ulaşacağına inanıyoruz. Yeter ki, taraftarımız ve tüm şehir bizlere inansın ve güvensin. Unutulmasın ki, başarıya giden yol sadece bizlerin istemesiyle mümkün olmayabilir. Bunu tüm şehrin istemesi ve destek vermesi lazım” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim