1.Amatör Küme’de 2015-2016 Sezonu yarın oynanacak maçlarla sona erecek. Şampiyon ve küme düşen ikinci takım belli olacak. Son hafta Çorum’da 3, Osmancık ve İskilip’te birer maç oynanacak.
47 puanla liderlik koltuğunda oturan Ortaköy Belediye Şapinuvaspor, hiçbir iddiası bulunmayan 21 puanlı Osmancık Belediye’ye konuk olacak. Şampiyonluk için Ortaköy temsilcisine beraberliğin yettiği maç Osmancık ilçe sahasında saat 14.00’te başlayacak.
45 puanla 2.sırada yer alan Eti Lisesi Gençlikspor, 12 puanla düşme hattında yer alan Çimentospor’la karşılaşacak. İki takımın da kazanmak zorunda olduğu maç 1 No’lu Dış Saha’da saat 14.00’te başlayacak.
1 No’lu Dış Saha’da saat 12.00’de başlayacak maçta, 14 puanı bulunan ve düşme korkusu yaşayan Çorumspor, hiçbir iddiası kalmayan İl Özel İdare Gençlikspor’la mücadele edecek.
Ligdeki diğer maçlar ise sadece prestij önemi taşıyor. 1 No’lu Dış Saha’da saat 16.00’da Ulukavakspor’la Hitit Gençlikspor, aynı saatte İskilip Şehit Mikail Kaya Sahası’nda da İskilipgücü-Bayat Belediye karşılaşacak.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim