Ziyarete, Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Başkan Ömer Balaban, yöneticiler, Teknik Direktör Yusuf Tokuş ve yardımcıları ile futbolcular katıldı. Kulüp Başkanı Ömer Balaban, Zeki Gül’ün Belediye Başkanlığı görevine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Balaban, “Belediyespor’da başkan olarak görev yapan birinin Belediye Başkanı olması bizim camiamızda, bizim ekibimizde büyük bir sevinçle karşılandı. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MORALİNİZİ BOZMAYIN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül ise, takıma güvenini yineledi. Belediyespor’u tabela kulübünden bugünlere getirdiklerini anlatan Gül, “Bu kulübü Mustafa Ercan ile birlikte ilk kurduğumuzda forması, ayakkabısı, tozluğu olmayan bir pozisyondaydı. Ama bugün Türkiye’de 2.Lig ve 3.Lig kulüpleri arasında marka değeri olan bir kulüp oldu. Bu kadar emeğimiz olduğu için biz kulübümüzün 2.ve 1.Lig’de olmasını temenni ettik, mücadele ettik ama nasip değilmiş demek ki. Benim kulüp başkanı olmam çok önemli değil. Yeter ki biz bu sene 2.Lig’e tutunalım. Son alınan sonuçlar kesinlikle moral bozmamalı. Esas olan sonuca ulaşabilmektir. Şunu da açık yüreklilikle söylüyorum ki, bu ligin en iyi takımı Çorum Belediyespor’dur” dedi.

ÇORUM’UN YERİ 3.LİG DEĞİL

Çorum Belediyespor’un yerinin üst ligler olduğunu ve bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiğini kaydeden Gül,” Sayın Cumhurbaşkanımız Çorum ziyaretinde kulübümüzün durumunu sordu. ‘3 Lig’deyiz’ dedim, “Yakışmıyor” dedi. Bu kulübü 2.Lig’e, 1.Lig’e çıkarmak için sadece kulüp başkanının kulüp yöneticilerinin nefesi desteği yeterli olmaz. Herkesin desteğini bekliyoruz. Kulübü bıraktığım son güne kadar hiçbir yönetici arkadaşımız deplasmana gidiş gelişlerinde Belediyespor’a bir liralık masraf ettirmemiştir. Bizler bu kadar titiz bir çalışmanın içerisindeyken iftiralara varan ifadeler tüm yönetici arkadaşlarımızı ve yöneticilerimizi üzer. Biz şehir olarak bu kulübün arkasındayız. Belediye olarak elimizden gelen imkânı sarf ediyoruz. Kulübümüzü bir üst lige çıkartmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

ÇORUMSPOR OLARAK ANILMAKTAN RAHATSIZ DEĞİLİZ

Gittikleri deplasmanlarda Çorum Belediyespor isminin Çorumspor olarak telaffuz edildiğini ve yazıldığını da kaydeden Gül, bu durumdan rahatsızlık duymadıklarını söyledi. Gül, “Bu kulüp tüm Çorum’un kulübüdür. Gittiğimiz birçok deplasmanda Çorum Belediyespor yazmıyor, Çorumspor yazıyor. Biz de bundan asla rahatsızlık duymuyoruz. Bu takım Çorum’un takımı. Çorumlu, Çorum’un takımına sahip çıkmak durumundadır. Herkesi desteğe ve sabırlı olmaya davet ediyoruz. İnşallah ligi iyi bir şekilde neticelendirir ve ligin sonunda gülen taraf biz oluruz. Ziyaret nedeniyle yönetimimize, teknik heyetimize, futbolcularımız ve kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim