Yakaladığımız birçok pozisyondan sadece ikisini değerlendirebildik. Deplasmanlarda aldığımız başarılı sonuçları iç sahada da almaya başlayınca hedefe ulaşmamız daha da kolay olacak. Bu takım her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu kadro Çorum’u yıllarca taşıyacak bir kadroya sahibiz” dedi.

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, deplasmanda 2-0 kazandıkları Aydınspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, haklı bir galibiyet aldıklarını ifade ederken, iç sahada da kazanmaya başladıktan sonra hedefe daha kolay ulaşacaklarını söyledi.

Aydınspor’un bulunduğu konumun gerçek gücüyle bağdaşmadığına dikkat çeken Yusuf Tokuş, “Aydınspor neticede bir il takımı ve puan cetvelindeki yerleri kesinlikle gerçek yerleri değil. Bize karşı yüksek bir konsantrasyonla sahaya çıktılar. Oyuna sert ve istekli başladılar. Biz de onların bu istekli ve sert oyununa aynı şekilde karşılık verince oyun lehimize döndü. Maçın genelinde çok pozisyona girdik ve sadece ikisini değerlendirebildik. Daha farklı bir skorla kazanabileceğimiz maçı 2-0 alarak 3 puanı hanemize yazdırdık.

Tüm futbolcularım çok iyi mücadele ettiler. Önemli eksiklerimiz olmasına rağmen herkes verdiğimiz görevi yerine getirdi. Hepsini alınlarından öpüyor ve kutluyorum” dedi.

Deplasman maçlarında başarılı sonuçlar almalarına karşılık iç sahada şanssızlıklar yaşadıklarını da kaydeden genç teknik adam, “Sezon başında belirlediğimiz maç başına 2 puan ortalamasını tutturduğumuz sürece hedefe ulaşacağımızın bilincindeyiz. Hedefimizde bir sapma yok. Deplasman maçlarındaki başarılı sonuçları iç sahada da almaya başlayınca işimiz daha kolaylaşacak. İnşallah bu haftaki Arsinspor maçını kazanıp iç sahadaki şanssızlığımızı kıracağız” dedi.

Çorum Belediyespor’un çok genç bir kadroya sahip olduğunu da hatırlatan ve destek isteğini yineleyen Yusuf Tokuş, “Bu takım Çorum’un geleceği. İnanıyorum ki bu sezon hedefe ulaşacak. Ben olurum veya olmam, ama bu kadro korunursa yıllarca Çorum’u taşır. Yeter ki bu takıma sahip çıkılsın, destek olunsun. Çoğu deplasmanda görüyoruz. Takımları yenilmesine rağmen taraftar alkışlıyor. Bizim takım da alkışlanmayı hak ediyor” ifadelerini kullandı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim