Başkan Fatih Özcan’ın “Bu işi beceremez isek şerefimizle çekip gideriz” sözüne karşılık “Fatih Özcan’dan başka bu işi yapacak kimseyi yok olarak görüyorum. Buradan, iktidar partisinin il başkanı olarak Fatih Özcan ve kulübe tam destek sözü veriyorum. Çorumspor bizim ortak paydamız.

Fatih Başkan, projeler ve kurumsallaşmadan bahsediyor. Para benim, istediğim gibi yönetirim de diyebilirdi. Ama demiyor. Kurumsallaşma diyor, proje diyor. Yapamazsam bırakır giderim diyor.

Kurumsallaşmanın en büyük ayağı aktarımın olması. Yani, sürekli gelir kaynaklarının sağlanması. Bu konuda biz elimizden ne geliyorsa yapacağız. İsim değişikliğinden sonra tabi ki de elimizi eteğimizi çekmeyeceğiz. Bilakis, daha çok destekleyeceğiz. Yönetimin para sorunu yok. Ama yıllarca bu şekilde gidemez. Bu kulübün sürekli gelir kaynaklarına ihtiyacı var. İktidar partisi olarak bizim de kaynak bulup destek olmamız lazım. Bunu da yapacağız.

Ben, futboldan anlamam. İşlerine de karışmam. Hangi hocayı getiriyorlar, hangi futbolcuyu transfer ediyorlar, karışmam. Zaten bu işlerden anlamam da. Ama destek noktasında her zaman yanlarında olacağız.

Futboldan anlamamam ama konuştuğum insanlar bana futbolun yanında bu şehrin bir de basketbol takımına ihtiyacının olduğunu söylüyorlar. Bu kulübün basketbol takımı da olmalı. Çorumspor’u en üst liglerde görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim