Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta 15 maçta topladığı 20 puanla 9.sırada yer alan Çorum Belediyespor, bu puanların 10’unu ilk 8 haftada görev yapan Teknik Direktör Fahrettin Sayhan, 10’unu ise 7 haftadır görevde olan Serdar Bozkurt nezaretinde aldı.
Sezona Fahrettin Sayhan’la başlayan Çorum Belediyespor, bir türlü istediği sonuçları alamazken, şampiyonluk yarışından erken havlu attı. Fahrettin Sayhan, ligin 8.haftasında deplasmanda Batman Petrolspor karşısında alınan 2-0’lık yenilgiden sonra 9.haftadaki Bergama Belediyespor maçı arifesinde görevi bırakırken, Çorum Belediyespor 8 haftalık periyotta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 de yenilgi aldı. Bu maçlarda 10 gol atan Belediyespor, kalesinde 10 gol görürken, topladığı 10 puanla 9.sırada yer alıyordu. Kırmızı-Siyahlılar bu puanların 9’unu iç sahada alırken, deplasmanda sadece Dardanelspor’la berabere kalabildiler.

BOZKURT 7 MAÇTA YAKALADI
Fahrettin Sayhan’ın yerine takımın başına Serdar Bozkurt getirilirken, Çorum Belediye Bozkurt’la 7 maçta 10 puana ulaştı. Kırmızı-Siyahlılar, 7 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 de yenilgi alırken, attıkları 7 gole karşılık kalelerinde 5 gole engel olamadılar. Belediyespor, 7 maçta aldığı 10 puanın 6’sını iç sahada topladı.
Belediyespor, 29 Kasım Pazar günü Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçta puan alması halinde Teknik Direktör Serdar Bozkurt, Fahrettin Sayhan’dan daha çok puan toplamış olacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim