Haftayı maç yapmadan geçirecek olan Çorum Belediyespor izin dönüşü önceki gün yaptığı antrenmanla 27 Mart’ta oynayacağı 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarına başlarken, Teknik Direktör Serdar Bozkurt tempoyu yükseltti. Kırmızı-Siyahlılar dün itibariyle çift antrenman programına başladı.

Dünü çift antrenmanla geçiren Çorum Belediyespor günün ilk antrenmanını sabah 09.30’da Nazmi Avluca Sahası’nda yaptı. Tedavileri süren Akın, Gökhan Kılınç ve Yılmaz’ın katılmadığı antrenman, ısınmanın ardından 5’e 2 pasla devam ederken, fortleks anoerob dayanıklılık çalışması yaptı. Antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Kırmızı-Siyahlılar günün ikinci antrenmanını da Nazmi Avluca Sahası’nda yaptı. Yine Akın, Yılmaz ve Gökhan’ın katılmadığı antrenman ısınma ile başlarken, 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Serdar Bozkurt, antrenmanın ikinci bölümünde taktik içerikli oyun oynattı.

Çorum Belediye bugün ve yarını da çift antrenmanla geçirecek olup, Pazar günü sabah yapılacak antrenmandan sonra futbolculara Salı’ya kadar izin verilecek. Kırmızı-Siyahlılar Salı günü Erzincanspor maçının hazırlıklarına devam edecekler.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim