Sezon başından beri en büyük sorunlarının girdikleri pozisyonları gole çevirememek olduğunu dile getiren Serdar Bozkurt, bu maçta da birçok fırsattan yararlanamadıklarını kaydederken, “Ankara Demirspor, orta sahada üç oyuncumuza sıkı markaj uyguladı. Bu yüzden ilk 25 dakikada istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Golü bulduktan sonra rakibin orta sahadaki markajında çözülmeler oldu.
İkinci yarıda çok önemli fırsatlar yakaladık ancak bir türlü ikinci golü bulamadık. Sezon başından beri en büyük sorunumuz girdiğimiz pozisyonları gole çevirememek. Bu maçta da böyle oldu. İkinci golü bulamayınca rakibin direnci artıyor ve kaybedeceği bir şey olmadığını düşünerek üstünüze geliyor.
90.dakikada yediğimiz gol bizi çok üzdü. Galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Bu maçla ilgili gerekli dersleri çıkarttık, önlemlerimizi alacağız ve bir daha böyle hataya düşmeyeceğiz” şeklinde konuştu.
Ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Bozkurt, “ Üzülmeyi de, sevinmeyi de yeterince yapmalıyız. Çünkü yolumuz uzun ve hedefimiz var. Bir maç ile ne şampiyonluk kazanılıyor ne de kaybediliyor. Şampiyonluk uzun bir yolculuk sonunda gelecek bazı kayıplar olacaktır ama bunu en aza indirmek için de çok çalışacağız. İçeride kaybettiğimiz puanı Cizre'den 3 puan getirerek telafi etmek istiyoruz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim