Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, takımının bay geçtiği 12.haftada alınan sonuçları değerlendirirken, kalan haftalar için stratejileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BAY HAFTASINI ATLATMAMIZ İYİ OLDU
12.haftada alınan sonuçlar içerisinde lehlerine de, aleyhlerine de olan sonuçlar olduğunu kaydeden Serdar Bozkurt, “Lider Kastamonuspor’un puan kaybetmesi lehimize oldu. Ama zirve mücadelesi veren diğer takımların kazanması aleyhimize. Bizim için önemli olan liderin puan kaybetmesi ve bay haftasını geride bırakmış olmamız. Bay haftasını atlatmamız iyi oldu” dedi.

PUAN CETVELİNE BAKARSAK MORALİMİZ BOZULUR
Lider Kastamonuspor’un haftayı 1 puanla kapatması üzerine aradaki puan farkının 11’e çıktığını da kaydeden Teknik Direktör Serdar Bozkurt, “Puan farkı önemli değil. Çünkü oynanmamış tam 26 maçımız var. Uzun lig maratonunda 3-4 maçlık bir galibiyet serisiyle puan farkını kapatabiliriz. Bu yüzden, puan cetveline hiç bakmayacağız. Bakarsak moralimiz bozulur. Bu yüzden, her maçı ayrı bir final olarak ele alıyoruz” şeklinde konuştu.

GRUBUN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİYİZ
Cuma günü oynanan Kastamonuspor-24 Erzincanspor maçını stattan izleyen Teknik Direktör Serdar Bozkurt, “Kastamonuspor da, Erzincanspor da bulunduğumuz grubun yenilgisiz iki takımı. Kastamonuspor’u elimizden kaçırdık. Rahatlıkla kazanabileceğimiz maçı kaybettik. Erzincanspor’u da izledik. İyi kapanan ve mücadeleci bir takım. Bu maçı da izledikten sonra bir kez daha gördük ki, biz bu grubun en iyi takımlarından biriyiz. 3-4 maçlık bir galibiyet serisiyle aradaki puan farkını kapatabiliriz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim