Çorum Belediyespor, dış transferde ikinci imzayı Boluspor’dan forvet-kanat oyuncusu Yasin Dülger’e attırdı. 22 yaşındaki futbolcu, 1 sezonluğuna kiralandı.

Dış transferde ilk imzayı geçtiğimiz hafta Ankara Demirspor’dan forvet oyuncusu Muhammed Enes Yılmaz’a attıran Çorum Belediyespor, ikinci transferini gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun Cuma günü Ankara’da yapılan mali genel kurulu sırasında Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ile transfer görüşmesi yapan Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, geçtiğimiz sezon Anagold 24 Erzincanspor’da kiralık oynayan 22 yaşındaki forvet-kanat oyuncusu Yasin Dülger’i istemişti. Görüşmenin olumlu geçmesi üzerine genç futbolcu Cumartesi günü Çorum’a davet edildi. Başkan Zeki Gül’ün belediyedeki makamında yapılan görüşme neticesinde Yasin’le de anlaşmaya varıldı ve genç futbolcu 1 yıllık kiralık imza attı.

YASİN DÜLGER KİMDİR?

1995 doğumlu olan Yasin Dülger, futbola 2007 yılında Samsun Atakum Belediyespor’da başladı. 2012’de Boluspor’a amatör olarak transfer olan Yasin, 2013’te Boluspor’da profesyonelliğe adım attı. Son 2 sezonu Anagold 24 Erzincanspor’da kiralık olarak geçiren Yasin, geçen sezon 32 maçta forma giydi. Genç futbolcu, bu maçlarda 5 gol atarken, 7 de sarı kart gördü.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim