STAD: Dr. Turhan Kılıçcıoğlu.
HAKEMLER: Aykor Koraca **, Ahmet Yakarca **, Ersin Erbay ***. 4.HAKEM: Mustafa Han.
ÇORUM BELEDİYESPOR: Fatih *, Osman Bodur *, Burak * (Dk. 38 Çağlar **), Turgay *, İmam * (Dk. 65 M.Fatih *), Recep Berk *, Nedim *, Furkan **, Akın *, Sefa Akın * (Dk. 46 Murathan *).
YEDEKLER: Osman Kaç, Eray, Okan, Emrah.
TEKNİK DİREKTÖR: Yavuz İncedal.
İSTANBULSPOR A.Ş.: Akın **, Oğuzhan ***, Bilal *** (Dk. 84 Veysi *), Güney ***, Efe Berker **, Zafer ** (Dk.79 İlyas **), Deniz ***, Hurşit ** (Dk. 81 Tevfik *), Gökhan **, Ufuk **.
YEDEKLER: Sezgin, Tolga, Emre.
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Demirkanlı.
GOLLER: Dk. 17 Bilal, Dk. 71 Güney, Dk. 85 İlyas.
KIRMIZI KART: Turgay (Çorum Belediye-maçtan sonra)
SARI KARTLAR: Nedim (Çorum Belediye), Bilal, Deniz, Gökhan, Ufuk (İstanbulspor)

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Çorum Belediye, 24. hafta maçında sahasında, “İstanbul Boğaları” lakaplı İstanbulspor’a 3-0 gibi farklı bir skorla yenilirken, play-off potasının da dışında kaldı.
Sezonun ikinci yarısına iyi başlayamayan ve sadece Sebat Proje Trabzon Akçaabat Sebatspor’un ligden çekilmesi nedeniyle 19. haftada 3-0 hükmen galip sayılan ve onun dışında oynadığı 5 maçta da berabere kalan, son 4 maçı ise 0-0 biten Çorum Belediye, 24. hafta maçında evinde İstanbulspor’u konuk etti. Teknik Direktör Yavuz İncedal, Manavgatspor maçından sonra sinyallerini verdiği revizyonu gerçekleştirirken, Oğuzhan ve Mehmet Akif’i 18 kişilik kadroya almadı. Furkan ve Turgay haftalar sonra ilk 11’de forma giydi.
Maçın genelinde çok kötü bir futbol sergileyen ve gol atmaktan bile uzak görüntü veren Çorum Belediye, 17.dakikada, Bilal’ın kafa vuruşunda, kaleci Fatih’in üzerine gelen topu içeri alması sonucu 1-0 yenik duruma düştü. Teknik Direktör Yavuz İncedal, 38.dakikada Burak’ı oyundan alıp Çağlar’ı sahaya sürerek çift forvete dönerken, bu bile gol yollarındaki sıkıntıya çare olmadı.
İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan Çorum Belediye, ikinci yarıya Sefa Akın’ın yerine Murathan’la başlarken, konuk takım 71.dakikada Güney’le farkı ikiye çıkarttı. Güney, orta alanda aldığı topu çalımlarla ceza sahasına kadar taşırken, kaleci Fatih’i de yatırıp çok rahat bir gol attı.
İkinci golden sonra Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal ve futbolculara yönelik protestolar vardı. Taraftarlar, Yavuz İncedal’ı istifaya çağırırken, başta Turgay olmak üzere futbolculara da büyük tepki gösterdiler.
2-0’dan sonra oyun disiplininden iyice kopan çorum Belediye, 85.dakikada İlyas’ın golüne engel olamazken, bu golde de savunmada kademe anlayışı kayboldu.
Sahadan 3-0 yenik ayrılan Çorum Belediye 38 puanda kalıp 6. sıraya gerilerken, puanını 42’ye yükselten İstanbulspor 3. sıraya yerleşti. Çorum Belediye, üst üste beşinci maçında da gol atamadı.
Belediyespor taraftarları, maçtan sonra yönetim ve Yavuz İncedal’ı istifaya çağırırken, taraftarlarla tartışan Turgay, kırmızı kart gördü.

MAÇTAN DAKİKALAR… MAÇTAN DAKİKALAR…
Çorum Belediye ilk yarıda Atatürk Anıtı tarafındaki kalede gol aradı.
DAKİKA 17 (GOL): İstanbulspor golü buldu. Sağdan gelişen atakta, Ufuk çizgiye inip ortaladı, kale alanı içerisinde Bilal kafayı vurdu, kaleci Fatih’in müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu: 0-1.
DAKİKA 29: İstanbulspor atağında, Bilal, ceza sahasının sağ köşesinde uygun durumda çatala plaseledi, kaleci Fatih topu son anda kornere çeldi.
DAKİKA 60: Çorum Belediye atağında, sağdan Turgay ortaladı, kale alanı içerisinde Recep dokunamadı.
DAKİKA 71 (GOL): İstanbulspor’un ikinci golü geldi. Belediyespor atağı çıkarken, orta alanda top kaybetti. Güney, orta alanda aldığı topu şık çalımlarla ceza sahasına kadar taşıdı, kaleci Fatih’i de yatırdıktan sonra yerden köşeye plaseledi: 0-2.
DAKİKA 75: Çorum Belediye atağında, Çağlar yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu, kaleci Akın üzerine gelen topu güçlükle kornere çelebildi.
DAKİKA 81: Çağlar yine ceza sahasının dışından sert vurdu, kaleciden dönen topa Recep hamle yaptı ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
DAKİKA 85 (GOL): Fark üçe çıktı. Soldan gelişen atakta, Tevfik’in pasında Deniz ceza sahasına girdi, kale alanının arka köşesinde bomboş durumdaki İlyas’ı gördü, İlyas’a sadece dokunmak kaldı: 0-3.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim