Çorum Belediyespor’un kendilerini iyi analiz ettiğini belirten genç teknik adam, “Öncelikle şunu söylemeliyim ki, Çorum Belediyespor çok iyi bir kadroya sahip ve büyük bir camia. Kaliteli bir takım ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Bizi çok iyi analiz ettiklerini gördük. Özellikle ilk yarıda çok iyi oynadılar. Bizim sahada yapmak isteyip yapamadıklarımızı Çorum Belediye yaptı.

HAKEM SONUCU ETKİLEDİ

İkinci yarıya biz iyi başladık ve golü de bulduk. Yediğimiz golde bariz hakem hatası var. Ben hakemden yana dertliyim. Gol dakikasında, iki taraf da oyuncu değişikliği yapıyordu. Hakem, Çorumlu futbolcuyu oyuna aldı ancak bizim oyuncu daha oyuna girmeden köşe vuruşunu kullandırttı. Bizim futbolcular da oyuncu değişikliği yapılıyor diye topa müdahale etmediler ve golü yedik.

Böyle bir gol yemek ister istemez takımı gerdi. Bunun neticesinde en iyi oyuncularımızdan Emre kırmızı kart gördü. Gerilince oyundan koptuk. Son 15 dakikada gol yiyip yenilebilirdik de.

Genelde iyi bir maç oldu. Çorum Belediye’yi beğendim. Keşke sonucu hakem değil, takımlar belirleseydi. Aynı şey Diyarbakır’da da başımıza geldi. O maçta da hakem hataları yüzünden yenildik. Artık yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim