Öncelikle Sultanbeyli Belediye ile oynanan maçı değerlendiren Yusuf Tokuş, Adliyespor maçında olduğu gibi yine hakem hatalarının skora etki ettiğine dikkat çekti.

Maçta iki kez öne geçmelerine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldıklarını kaydeden genç teknik adam, “Deplasmanda oynadığımız maçlarda önceliğimiz kaybetmemek, ama kazandığımız zaman çok daha mutlu oluyoruz. Bu maçta da yine maalesef 1-0 öndeyken verilmeyen bir penaltımız var. 2-1 öndeyken de rakibe verilen haksız bir penaltı var. Sonuçta 1 puan aldık, 2 puanı kaybettik. Bunları söylerken de, çok iyi oynadık, rakibi ezdik diyemeyiz. Özellikle 2-2’den sonra rakibin daha çok pozisyonu vardı” dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Yusuf Tokuş, “Yanlış hakem kararlarından sonra futbolcu kardeşlerimizin kesinlikle daha dikkatli olmaları lazım. Oyuncu kaybetmemeliyiz, lig uzun bir maraton. Sonuçta deplasmanda 1 puan aldık. Şimdi önümüzde final niteliğinde bir Uşak maçımız var. Artık tamamen bu maçı düşünüyoruz. Bu maçı kazanarak puan farkını 1’e indirmek için çalışacağız. Bu sayede sezon başında koyduğumuz maç başı 2 puan hedefimizi de tutturmuş oluyoruz” şeklinde konuştu.

ÖNCELİĞİMİZ LİG

Ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda da yollarına devam ettiklerini belirten genç teknik adam, bugün Bandırmaspor’la kupa, 23 Eylül’de ise ligde lider Uşakspor’la kritik maçlar oynayacaklarını hatırlattı. Bugünkü Bandırmaspor maçında kadroda rotasyon yapacağını ifade eden teknik patron Yusuf Tokuş, “Kupada hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Ama bizim önceliğimiz lig. Bandırmaspor maçına rotasyonlu bir kadro ile çıkacağız. Çünkü Cumartesi günü lider Uşakspor’la çok önemli bir lig maçımız var.

Her şeye rağmen kupa maçında sahaya süreceğimiz futbolcularımızın kazanmak adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim