Başkan Fatih Özcan’ın geri dönmesi, yönetimin göreve devam ediyor olması ve kaptan Oğuzhan’ın yeniden kendileriyle birlikte olmasının moralleri daha da yükselttiğini kaydeden Ersin Küçükoğlu, Gölcükspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fatsa Belediye maçında aldığımız galibiyetin bir anlam taşıması ve hedeflediğimiz noktalara ulaşmak için kendi sahamızda oynayacağımız bu müsabakanın öneminin fazlasıyla farkındayız.

Hafta başından itibaren tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Tüm oyuncularımız antrenmanlarda çok istekli ve gayretliler. Bizim için final niteliğinde bir maç. Tüm ciddiyetimizle, tüm çabamızla sahadan iyi bir oyun ve iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz, tek hedefimiz bu.

Bu müsabaka öncesinde, müsabaka oynanırken ve maçın bitiş düdüğüne kadar cefakâr taraftarımıza çok büyük işler düşüyor. Her zaman olduğu gibi onları yanımızda hissetmek istiyoruz. Tüm Çorumspor sevdalılarını tribünlerde görmek ve bizlere sonuna kadar inanmalarını ve desteklemelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim